Kære venner i Aarhus. Demokratiet lever i bedste velgående i den frie samtale. Sådanne samtaler glæder jeg mig til at have rigtig mange af i de næste to måneder op til kommunalvalget 21/11. Der er ved at komme en del traditionelle arrangementer som valgdebatter i min kalender, men jeg kunne rigtig godt tænke mig at mødes og have samtaler på mange andre måder.

Det kan du hjælpe mig med ved at lægge stue til et alternativt homeparty. Eller få din ven til det. Eller låne et lokale i beboerhuset eller på biblioteket. Eller holde en fest hvor et band spiller i din kolonihave og vi får en bajer og en snak om kunstens vilkår. Eller inviter mig ud på din arbejdsplads eller din fritidsklub til en snak om naturen, mennesker og frihed. Eller tag mig med på byvandring til et vandrende vælgermøde hvor vi snakker om den omfartsvej og cykelsti, I kæmper for. Der er utallige muligheder.

For inspiration, se her hvordan Marti gør i Sabro. Her holder vi et homeparty hjemme i hendes stue den 19/10. Vil du hjælpe, så tag endelig fat i mig og inviter til homeparty eller til en helt anden type arrangement med politisk indhold eller bare en rigtig fed valgfest.

Homeparty i Sabro (PDF)

Alternativt homeparty i Sabro (Facebook-event)

Konceptet er at vi taler om lige det politiske emne, du eller dine gæster har lyst til. Og at du sætter rammerne for det. Inviter på kaffe hjemme i din stue og inviter dine naboer til en snak med en kandidat fra Alternativet. Eller inviter flere kandidater. Også meget gerne fra andre partier. Eller gør noget helt tredje eller fjerde. Det handler om at skabe rum for den gode samtale.

Jeg glæder mig til at høre fra dig. Skriv til hcmolbech@alternativet.dk.