Jeg blev aktiv i Alternativet i marts 2016 ved især at hjælpe med organisatorisk arbejde i form af kommunikation, aktiviteter i vores lokaler samt at få startet lokalforeningen i Aarhus. Jeg vil dog også gerne hjælpe Alternativet ved at stille op som kandidat, så da muligheden bød sig, meldte jeg mig som kandidat til opstillingsmødet for folketingskandidater i Alternativet Østjylland. I forbindelse med mødet skulle vi alle lave en præsentationsvideo. Jeg har aldrig prøvet sådan noget før, men med en mobiltelefon og en selfiestang kan man jo nemt lige få lavet en lille video:

HC Molbech som kandidat til FolketingetTil årsmødet i Alternativet Østjylland den 24. september stiller jeg op til kandidatvalget i håb om at partiets medlemmer vælger at de gerne vil have mig til at stille op som kandidat til Folketinget for Alternativet. I den forbindelse fik vi til opgave at præsentere os selv i en lille video på 2 minutter. Så er det jo godt at man har en selfiestang og en mobiltelefon med et nogenlunde kamera 🙂 Det er absolut første gang, jeg prøver den slags. Men her er jeg så på slap line. Woohoo!

Opslået af Hans Christian Molbech på 26. august 2016

 

Selve opstillingsmødet blev afholdt den 24. september 2016 i et cirkustelt på Friland. Det var en rigtig flot solskinsdag hvor der var rigtig god stemning. Det blev godt hjulpet på vej af vores partigøgler Jon, der stod og jonglerede med stylter på udenfor teltet og bød folk velkomne:

Så er årsmødet i gang med gøgl og solskin og højt humør. Det bliver en rigtig god dag! Den venlige revolution er i fuld…

Opslået af Hans Christian Molbech på 24. september 2016

 

Jeg har været politisk aktiv tidligere, men jeg aldrig før været til et opstillingsmøde i et parti, så det var alt sammen meget nyt for mig. Og nu hvor folk jo skulle stemme på hvem de ville støtte som kandidater, ville de høre hvad mine mærkesager var og hvad jeg ville arbejde for og hvad jeg stod for osv., så jeg skulle lige pludselig svare på alt muligt på en måde, jeg aldrig har prøvet før. Men jeg gjorde da åbenbart et eller andet rigtigt, for da stemmerne var talt op, stod jeg på listen over valgte kandidater lige under vores spidskandidat Josephine Fock. Det var rimelig vildt. Så jeg fik samlet de fire nyvalgte kandidater og tog denne selfie af os:

 

Tak for valget og for en rigtig fed dag! Kom så med det valg!