Sikke en positiv overraskelse. Det er første gang, jeg prøver sådan noget. Jeg troede at de fleste folk nok ville tænke “sikke nogle idioter, der står der” og bare køre videre. Men det var slet ikke tilfældet. Jeg stod og klaskede hænder med virkelig mange cyklister, så jeg måtte tage handsker på fordi min hånd blev helt smadret af alle de klask.

Der var selvfølgelig nogen enkelte, der kørte forbi, men langt flertallet lyste op i et stort smil. Nogle vinkede endda også inde fra bilerne og rullede vinduet ned, så jeg kunne løbe hen og high five dem. Mega fed og inspirerende oplevelse. Det skal vi helt klart gøre igen.


Her bliver der uddelt high fives fra morgenstunden ved rådhuset i Aarhus med byrådskandidaterne HC Molbech, Liv Gro Jensen, Lissi Bagge og Faisal Mo. Tak til folketingskandidat Lars Pallesen for video og Ursula Klindt Nielsen for at stå forrest og tage de første dask fra cyklisterne.
Musik: Scott Holmes – Road Trip