Dialog, involvering og engagement var nogle af kodeordene til dagens to paneldebatter. På Frydenlundskolen var hundreder af unge fra Danmark og resten af Europa samlet til debat om demokrati. Virkeligt inspirerende, og med efterfølgende gode samtaler med meget engagerede unge, der stillede spørgsmål til både demokratiet og hvordan de kunne være med til at få indflydelse og gøre det endnu bedre. Super fedt! Tak til EYC for det gode arrangement.

Derefter gik det videre til idrætspolitisk debat i Sportens Hus. Her sad jeg i panelet med politikere fra de andre partier, hvoraf fire af dem var rådmænd nu og to andre havde været det før. Jeg har selv været meget foreningsaktiv, og kender særligt folkeoplysningsområdet rigtig godt. Men her sad jeg i et panel med folk, der har arbejdet med området i virkelig mange år, og med en sal fuld af ledere og enormt kompetente mennesker fra idrætsverdenen. Tak skæbne.

Jeg havde i øvrigt først hørt om debatten om eftermiddagen og haft nærmest ingen tid til at forberede mig før jeg blev kastet ud i det. Jeg skulle ovenikøbet være den første taler, så før nogen andre havde sagt noget, fik jeg 3 minutter til at komme med et indlæg om Alternativets idrætspolitiske forslag. Så mange tak for at jeg har været på så godt et kursus i Alternativets kerneværdier, at jeg kunne minde mig selv om hvad jeg har lært om YDMYGHED 🙂

Velkommen til livet som kandidat i en valgkamp. Så er vi da vist også i gang med den valgfest!

PS: Det gik i øvrigt fint med den idrætspolitiske debat, og det var en rigtig god og lærerig dag. Der er virkelig mange engagerede og dygtige mennesker derude, der gerne vil samarbejde, være i dialog og være med til at finde de bedste løsninger i fællesskab. Det er simpelthen så fedt at være ude til disse arrangementer og have berigende samtaler.

Fotos: Asbjørn Holst Kragh